Субота, 18.05.2024, 22:56
| RSS
Головна Профіль | Вихід
Навігація
Вхід
Календар
«  Березень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
ЧАТ
200
Друзі
Центр соціогуманітарних досліджень
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Березень » 02
Відносини України з ЄС перебувають на радикально новому етапі - Президент

«Сьогодні ми знаходимося на радикально новому етапі відносин України з Європейським Союзом». Про це Президент України Віктор Ющенко заявив під час міжнародного форуму «Європа - Україна», який проходить у Києві.

Глава держави нагадав, що Україна офіційно розпочала переговори з ЄС про створення зони вільної торгівлі після того, як здобула членство у СОТ, а також веде з Євросоюзом переговори щодо укладання нової посиленої угоди. Президент зазначив, що політична частина цього документу проходить більш важкі дискусії, ніж економічна, і причиною цього є здебільшого ситуація всередині ... Далі »

Переглядів: 1015 | Додав: Голова | Дата: 02.03.2008 | Коментарі (0)

Система виконання судових рішень в Україні не відповідає стандартам ЄС

Існуюча в Україні система виконання судових рішень не відповідає стандартам, прийнятим у державах-членах ЄС. Такі висновки українських та міжнародних експертів були оприлюднені сьогодні в Міністерстві юстиції України у ході «круглого столу» з питань запровадження в Україні недержавних форм виконання судових рішень. Дослідження здійснювалося за участю експертів Агентства Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID), TACIS, Світового банку, МВФ, Ради Європи та інших фахових та експертних організацій.

Як зазначається в оприлюднених у ході «круглого столу» висновках, в Україні необхідно провести системну реформу органів, що здійснюють примусове виконання судових рішень.

При цьому, о ... Далі »

Переглядів: 993 | Додав: Голова | Дата: 02.03.2008 | Коментарі (0)

Прем'єр-міністр України: Домовленості між Президентами Росії та України мають виконуватися - ліцензію "УкрГазЕнерго" буде анульовано

Юлія Тимошенко заявляє, що з 1 березня постачання газу в Україну ніхто не перекриє. Сьогодні на прес-конференції Прем’єр-міністр заявила: “Я переконана, що ніякого вимкнення газу не буде, я ще раз говорю – нікому нічого вимикати не будуть”.

Юлія Тимошенко повідомила, що ніяких офіційних документів про припинення постачання газу в Україну не існує, і тому Україна і надалі отримуватиме газ у повному обсязі. У той же час за її словами, Уряд силою, тиском, шантажем примусили розрахуватися за корупційними схемами “РосУкрЕнерго” і “УкрГазЕнерго”, не дивлячись на те, що Уряд був проти того, щоб розраховуватися за старими схемами.

Юлія Тимошенко також заявила про невиконання домовленостей, досягнутих Президентами України та Росії про те, що з 1 січня 2008 року газ постачатиметься на ... Далі »

Переглядів: 1033 | Додав: Голова | Дата: 02.03.2008 | Коментарі (0)

В.Наливайченко: "Приєднання України до Плану дій щодо набуття членства в НАТО надасть новий поштовх для підняття міжнародного співробітництва у безпековій сфері на більш якісний рівень"

29 лютого ц.р. у Службі безпеки України відбулася зустріч в.о. Голови СБ України Валентина Наливайченка із послами країн-членів НАТО, під час якої була презентована Концепція реформування СБ України.

Концепція реформування Служби безпеки України підготовлена на виконання доручення Президента України Віктора Ющенка та є документом стратегічного планування, який визначає мету, пріоритети й основні напрями реформування СБ України відповідно до рекомендацій ПАРЄ та стандартів, що є основою безпекового законодавства Європейського Союзу.

Положення Концепції реформування СБ України від ... Далі »

Переглядів: 1036 | Додав: Голова | Дата: 02.03.2008 | Коментарі (0)

МНС застерігає:„Увага! На Дніпрі починається дрейф льоду!”

29-го лютого у зв’язку з різким інтенсивним підвищенням температури повітря на Київському, Канівському і Кременчуцькому водосховищах Дніпра очікуються руйнування льодового покриву та початок дрейфу льоду.
З огляду на це МНС закликає громадян не ризикувати життям і взагалі не виходити на кригу, та особливо застерігає рибалок – у цей час віддалятися на човнах від берега вкрай небезпечно!

Управління інформаційно-роз’яснювальної роботи та зв’язків із ЗМІ
МНС

Переглядів: 1035 | Додав: Голова | Дата: 02.03.2008 | Коментарі (0)

ГО "ВАРТА" © 2024