Четвер, 16.05.2024, 19:11
| RSS
Головна Профіль | Вихід
Навігація
Вхід
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
ЧАТ
200
Друзі
Центр соціогуманітарних досліджень
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
Гомадська організація "ВАРТА" оголошує набір в члени організації на заміщення посад в керівних органах організації!
Ми чекаємо саме Вас!!!
Якщо Ви хочете щось зробити для України та знаєте як - ласкаво просимо!!!


Переглядів: 763 | Додав: Голова | Дата: 15.06.2008 | Коментарі (3)

 Запрошуємо громадські організації та всіх не байдужих до долі України, приєднуватись для створення осередків по всій Україні. Та об'єднання у всеукраїнську громадську команду!!!

РАЗОМ МИ СИЛА!!!

З повагою, керівництво ГО "ВАРТА"
Переглядів: 1003 | Додав: varta | Дата: 26.05.2008 | Коментарі (0)

Молодіжна організація «Нова генерація» запрошує до участі у
тренінговому курсі «Пошук скарбів Європи», що відбудеться 27 липня –
3 серпня на узбережжі Чорного моря, в Херсонській області.
Тренінговий курс проводиться за фінансової підтримки Директорату у
справах Молоді та Спорту Ради Європи.

Що таке Європейське громадянство та чому про нього так багато всі
говорять?
Чи поділяє твоя громада Європейські цінності?
Чи вважаєш Ти себе громадянином Європи?
Чи хочеш Ти дізнатися як молодь може брати участь у вирішенні проблем
власної громади та Європейської спільноти?
В тебе є цікава суспільно-корисна ідея, але ти не знаєш, де знайти
однодумців та підтримку?

Якщо тебе зацікавили ці питання та Ти шукаєш на них відповідей, тоді
молодіжна організація «Нова генерація» запрошує Тебе взяти участь у
Пошуках скарбів Європи – тренінговому курсі для активних молодих
людей, яким цікава ... Далі »

Переглядів: 770 | Додав: varta | Дата: 19.05.2008 | Коментарі (0)

Міжнародна благодійна організація «Трансатлантичні партнери проти СНІДу» (ТППС) запрошує до участі в одноденному семінарі для журналістів «Епідемія ВІЛ/СНІДу та туберкульозу в Україні. Висвітлення теми ВІЛ/СНІДу в ЗМІ України. Практичні рекомендації».

Епідемія ВІЛ-інфекції в Україні продовжує поширюватись. За оцінками незалежних українських та міжнародних експертів кількість ВІЛ-інфікованих осіб в Україні складає на сьогодні від 1,4% до 1,8% дорослого населення. Кількість нових зареєстрованих випадків ВІЛ-інфекції в Кіровоградській області також продовжує збільшуватись. Зупинити епідемію ВІЛ/СНІДу неможливо без залучення громадськості та активної участі засобів масової інформації.

Під час семінару журналісти матимуть змогу отримати статистичні дані щодо поширення епідемії ВІЛ/СНІДу і туберкульозу в Україні і, зокрема, Кіровоградській області, інформацію з питань використання термінології при висвітленні різних аспектів, пов’язаних з ВІЛ/СНІДом, дізн ... Далі »
Переглядів: 1252 | Додав: varta | Дата: 07.05.2008 | Коментарі (0)

Проект школа молодого лідера «Ти – молодий лідер!» рухається далі. 19-20 квітня Луганський обласний осередок ВМГО «Демократичний Альянс» провів другий тур проекту «Школа молодого лідера «Ти – молодий лідер!» у місті Алчевську, Луганської області.

Нагадаємо, що проект проходить при підтримці Профспілкового комітету та Ректорату Донбаського державного технічного університету.

Цей тур був особливим.
І не тільки тому, що учасники ознайомились з основами ораторського мистецтва, пропрацювали «10 помилок починаючого оратора» та з захопленням взяли участь у «Дебатах» та «Прес-конференції». І не тільки тому, що хлопці та дівчата навчились взаємодіяти у парі, а потім у команді та зрозуміли власну стратегію досягнення мети. І не тільки тому, що після виконання вправ «Анаграми» та «Клинопис», школярі зробили власний висновок про відповідність зовнішньої оболонки внутрішньому змістуА тому, що саме на цей тур прийшли найбільш мотивовані люди, люди які прагнут ... Далі »
Переглядів: 779 | Додав: varta | Дата: 07.05.2008 | Коментарі (0)

Вітаємо учасників конкурсу Аліанте 2008 і запрошуємо їх в світ унікального міжнародного проекту для учнів загальноосвітніх та студентів вищих навчальних закладів!

Маєте бажання пережити щось особливе? Чи хочеться Вам побувати в таких місцях, відвідати які для Вас було б неймовірно важко або взагалі неможливо? Тоді проект Аліанте 2008 призначений саме для Вас!

Проект “Аліанте” – це щорічний міжнародний конкурс, який започатковано в 2000 році Асоціацією “Ягелло 2000” у Чехії. За вісім років свого існування конкурс набув широкої популярності та міжнародного визнання. Сьогодні конкурс проходить у чотирнадцяти країнах: Чеській Республіці, Польщі, Словаччині, Румунії, Литві, Латвії, Естонії, Угорщині, Нідерландах, Німеччині, Великобританії, Сполучених Штатах Америки, Україні та Грузії.

“Аліанте 2008 – Україна” є спеціальною версією міжнародного конкурсу Аліанте 2008, який вперше розроблено для проведення в Україні в 2004 році.

Про ... Далі »
Переглядів: 778 | Додав: varta | Дата: 07.05.2008 | Коментарі (0)

3-го травня міжнародний етнічний фестиваль Країна Мрій з Олегом Скрипкою на чолі запрошують усіх охочих долучитися до Маївок і взяти участь у Параді Вишиванок. Хода розпочнеться від Андріївської церкви – прокотиться Андріївським Узвозом – далі поверне на Боричів Тік – вийде на Поштову площу – і попрямує вулицею Сагайдачного до Контрактової площі – де біля пам'ятника Г.Сковороді розгорнуться народні гуляння з музиками і танцями.

Парад Вишиванок та Маївки пройдуть у передчутті скоро очікуваного, вже 5-го фольклорного дійства від Країни Мрій, яке цьогоріч відбудеться 21-22 червня на Співочому полі в Києві. Така дата фестивалю обрана не випадково: цього року Країна Мрій нагадає про правдиві витоки ще дохрестиянського свята Купала, від початків своїх пов'язаного з літнім Сонцестоянням, коли Літо перебуває в астрономіч ... Далі »
Переглядів: 813 | Додав: varta | Дата: 23.04.2008 | Коментарі (0)

26 квітня у Києві проводитиметься благодійна акція «Великодній подарунок». До свята Воскресіння Христова спечуть 5 тисяч пасок і напередодні роздадуть всім охочим киянам. На місці майбутнього храму Святої Трійці відбудеться також молебень, після якого благодійники роздаватимуть паски та вітатимуть киян.

Пасхальний дарунок можна буде отримати у суботу, 26 квітня, починаючи від 20-ї години за адресою вулиця Фрунзе, 99. (місце Куренівської трагедії, Подільське Депо трамваїв).

Акредитація проводиться за телефоном: 8(050) 412-66-17, контактна особа – Годун Наталія Борисівна.

Запрошуються журналісти до співпраці!

Автор : Наталія Годун
www.civicua.org
Переглядів: 865 | Додав: varta | Дата: 19.04.2008 | Коментарі (0)


Епідемія СНІДу в Україні є найбільш загрозливою в Європі, її поширеність серед дорослого населення складає за оціночними даними понад 1.63%. На кінець 2007 року були зареєстровані понад 122,000 випадків ВІЛ-інфекції із початку епідемії у 1987 році, включаючи понад 22,000 випадків СНІДу та понад 12,490 людей, які померли від СНІДу. Ці цифри відображають лише частину тих, хто живе з ВІЛ/СНІДом Україні. Виходячи з національних оціночних даних, зараз в Україні проживають 440 000 людей із ВІЛ-інфекцією.

На даний момент Україна має епідемію ВІЛ/СНІДу, що сконцентрована переважно серед уразливих груп населення, включаючи споживачів ін’єкційних наркотиків, працівників сексу та чоловіків, що мають секс з чоловіками. Проте останні дані свідчать, що принаймні у трьох областях (Київській, Одеській та Миколаївській), поширеність ВІЛ серед вагітних жінок перевищує 1%, що свідчить про те, що епідемія переходить на загальне населення.

Відповідно до слів пана Френсіс ... Далі »
Переглядів: 795 | Додав: varta | Дата: 17.04.2008 | Коментарі (0)

23 квітня о 16:30 в прес-центрі УНІАН розпочнеться прес-конференція громадських спостерігачів за зовнішнім незалежним оцінюванням якості знань випускників середніх шкіл (ОПОРА, КВУ, ЦТТ).


На заході буде оприлюднено загальнонаціональний звіт першого етапу спостереження – тест з української мови та літератури. Аналіз найпопулярнішого тесту засвідчить якісний рівень підготовки до ЗНО з боку закладів освіти та реалістичність побоювань щодо спроб зриву процесу.
У прес-конференції візьмуть участь:
Андрій Гевко, координатор освітніх програм Громадянської мережі ОПОРА;
Євген Побережний, виконавчий директор ВГО Комітет виборців України;
Анна Торопова, директор МБО «Центр тестових технологій і моніторингу якості освіти».

Кампанія громадського спостереження реалізується ВГО КВУ за фінансової підтримки МФ «Відродження», ГМ ОПОРА за підтримки «Програми сприяння зовнішньому тестуванню в Україні» (USETI), та МБО ЦТТ за підтримки МФ «Відродження», п ... Далі »
Переглядів: 1150 | Додав: varta | Дата: 17.04.2008 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 »
ГО "ВАРТА" © 2024